Egen tid....

publicerat i Allmänt;
De var länge sedan jag fixade köra själv till Skåne men idag gick de super bra. Känner mig bara lite trött.. Att köra 60mil själv de känns kan jag säga idag firar jag min 100spruta har bara 160 sprutor kvar att ta kan säga de börjar bli svårt att hitta ett ställe att sticka på och där man inte är helt blå de ser ut som man är blåslagen som någon skulle slå en. Men Nix så är de inte utan de dessa sprutor som gör det tyvärr. Inget gnäll bara gilla läget. Nu ska jag lyssna vidare på min bok innan de säng dax här. /s

Tankar...

publicerat i Allmänt;
Ja livet är så upp och ner så jag kan ge upp många gånger just nu. Så läss på folks tankar åsikter om min nya graviditet mina tankar om hur man mår i detta. Hade jag kunnat hade jag spolat tiden för slippa smärtan saknaden ilskan sorgen jag har innom mig. Än får man kämpa tjata sig till allt. De lyssnar inte helt på en. Samtidigt är jag rädd för mista detta barn med att inte få hem denna bebis heller att behöva gå igenom en så helvetes förlossning till och komma ut där utan något. Veckorna rusar fram om 10 jävla veckor är jag i den veckan min flicka slets från mig den dagen jag fick se henne och sen aldrig få hålla henne igen aldrig. Jag fick inte se henne le skratta lära sig saker inget de ända jag fick se va hennes fina lilla kropp hennes underbara händer. De skriker i mig att jag aldrig får njuta av mitt barn mer vill jag henne något måste jag till en kyrkogård.

Vem förstår den saknaden den längtan efter henne. Denna bebis som växer i en går jag med gråten stressen i halsen att mista med.

De så lätt för folk att säga tänk inte på de.
Hur fan ska jag inte tänka på de?
De inte ni som inte fick med er barn hem.
De var inte ni som skulle planera ditt barnsbegraving samma vecka du själv fyller år.
Denna gång är den nya bebisen beräknad till Teas födelsedag den 5/2 bara de ger en tankar. Jag vill ju Tea ska bli storasyster.

Men att vara mamma just nu är inte lätt.
Vårt liv är inte som vi velat drömt om.
Annars vi varit med om tillräckligt 2014
jag vet att sambon inte orkar mer bakslag eller fler sjukdomar hos mig.
Liksom jag orkar inte mer visa dagar orkar jag inte hålla ihpp gå upp ur sängen. Nä att vara Sofi är inte så skoj.

Den starka själv säkra Sofi jag var för ett årsen hon finns inte kvar.

Idag är jag skör ledsen svårt att bli glad, glädjas åt saker längta efter något eller ens vilja hitta på något.

Ni som trott jag mått så bra ni har fel/S

När livets spel regler ändras...

publicerat i Allmänt;
När livet ändras ser man över sitt liv...
Just nu har jag stor resnsning i hemmet för att sälja saker på loppis. Började igår och fick saker sålt de känns som en lättnad när man ser över det man har ochkan sälja de om någon annan behöver de är ju alltid skönt att rensa upp när man har saker som bara står...
Man behöver inte allt har jag insätt haha...

Man ska ta vara av de man har en dag kanske de försvinner.

/S

Lördag....

publicerat i Allmänt;
Ska säga jag kan vara en lätt irriterad kvinna men när jag blir arg då vet jag faktiskt inte vart jag ska ta vägen.

För mig är allt min familj. De nått jag är uppvuxen med att mamma pappa mina två systrar och våra djur allt för mig.

Nu mera har jag en familj till det är min undrebara sambo snart pappa till våra två barn, även om Tea inte finns med oss så är vi fortfarande föräldrar åt henne.

Och är de något jag gör allt för är det honom han är min bästa vän. Kan säga han vet allt om mig mer en folk jag känt länge vet. 

Men när folk gör honom illa då vet jag fan inte vart jag ska ta vägen.

Nu i en veckas tid har jag velat ringa alla de människor jag inte har någon förståelse alls för och säga ett och annat.

2014 är ett skit år liksom 2013 och 2012. 
Visserligen har de lite gott med sig som hjälper en att orka men jag och min sambo har kämpat och kämpat nu snart vill vi ha tur.

Jag blir sjuk och dålig ofta vi tillbringar minst 1 till 2 gånger i månaden på akuten och vi får bakslag på bakslag.

I allt skit jag åker på ska vi nu mera kämpa oss igenom vår stora sorg men samtidigt glädjas åt att vi ska bli föräldrar igen. De tufft jag är så hormonlabil så de inte klogt.
Och så vill folk jävlas mer emot oss. Nä fy fan för falska människor som man en gång har tyckt så mycket om. De kunde gärna fått byta liv med oss så kanske de inser att de inte så glassigt eller roligt de liv vi har. 

Nä jag vet inte om jag ska skratta eller gråta längre....

/S 

Helt plötsligt tisdag och höst...

publicerat i Allmänt;
Och där försvann sommaren känns de som... Idag ringde kl 6,25 då jag är dag matte åt hunden Messi som lämnas kl kvart i 7 lika bra gå upp jag kan ju inte somna om.

Igår tillbringade vi på akuten då jag dragit på mig en urinvägsinfiktion som gör riktigt ont. De skulle gått snabbt men när vi kom in till akuten gick min läkare på akut tjäsrasnitt så där fick vi snällt sitta och vänta i 5 timmar. 

Bebisen mår prima och graviditeten ser super ut. Bara jag som har sjukt ont men ska man få något fint får man lida pin som de så snyggt heter. Käkar antibiotika nu så de ska väl släppa hoppas jag. 
Inget att klaga på läkaren hon var helt underbar.... 

Och vi fick all hjälp vi kan tänka oss.

Idag ska de vilas och till hjärnskrynklaren (psykologen) något som är stort behov då jag i psyket inte mår bra för fem öre...
Gravid är super kul att vara men rädslan att förlora ett barn till gör sjukt ont i hela mitt hjärta skräcken är där hela tiden och vi börjar närma oss v28 för fort tycker jag på torsdag går jag in i v 16 och för ju mer magen växer saknar jag Tea hade velat uppleva detta syskon till henne med henne och inte på de sätt vi behöver göra. 
Att förlora ett barn gör ont men gå igenom en graviditet till väcker massa känslor saknad som är svår att beskriva att behöva vänta 2 år för att få hem de barnet de längtar efter och inte få de ända som finns kvar en hår lock i en burk med dig hem gör riktigt ont. Är rädd att inte få hem denna bebis med. 

Den är så efterlängtad denna bebis tycker de kan bli 4 februari NU så vi kan bebis mysa...

Få bli den familj vi drömt om och vill vara... 


/S

Dålig uppdatering...

publicerat i Allmänt;

Finns många anledningar till jag inte skrivit på ett tag nu och de är jag har mått skit och inte hunnit... Men tänkte slänger upp lite bilder med idag...

Vi hade kräftskiva med härliga vänner i fredags i svärföräldrarnas hus. Super mysigt och riktigt trevligt.

Vi kör bilder där ifrån

Super trevligt som sagt...

Sen måste jag tipsa om god snabb och enkel pizza att göra hemma så är de libbapizza där man köper libabröd tacosås nått pålägg typ luft torkad skinka riven pizza ost get ost. Stoppar in de ugnen till de fått en fin färg tar ut lägger på lite honung och rockula sallad på. De så enkelt och perfekt till fredags mys eller när man får spontan gäster.


Vi har även köpt en ny säng då vi var i stort behov av de... Så himla nöjd. Med den och riktigt skön att sova i.../S