Måndag... Skit dag...

publicerat i Allmänt;
Nu i flera dagar har jag haft skit dagar gråter och saknar min flicka vem fan vill trösta mig vem förstår....
När inte ens sambon orkar trösta mig längre .
Tårarna känns lika jobbiga som för 6 månaders sedan då vi fick beskedet Tea var död...
Lika ont gör de i mitt hjärta. Kan fan inte glömma  henne..
Orkar inte spela glad längre något jag inte känner mig...

Smärtan gör ondare för varje dag....
Tårarna blir fler och fler jag orkar inte hålla ihop inte någon stans...

De så lätt att säga gå vidare allt på miner mig om henne just nu all smärta gör tio gånger ondare saknaden är värre nu en någonsin...

De super kul vara gravid igen men oj vad de väcker känslor i mig saknaden efter något jag fick men inte ha kvar. Rädslan att mista detta barn med är i v 12+4 nu men varje dag är jag rädd varje sekund minut tänker jag på att får jag någonsin ett levande barn?

Hur hanterar man rädslan?
Hur får man livet att funka.

Jag vet ärligt talat inte just nu för jag orkar inte hålla ihop jag vill lägga mig ner vakna upp när de nya barnet är fött.

Smärtan i mitt hjärta är hemskt... 
Vem förstår vem vill förstå att lika kul de är lika jobbigt som en plåga är de hus mig....

/S 

saknaden

publicerat i Allmänt;
Idag skriker mitt hjärta efter dig Tea varför kan inte jag få hålla mitt barn , varför fick jag inte se henne växa upp le skratta och få va med oss. Tårana rinner jag vill ha dig tillbaka de snart 6 månader sedan du lämna oss de känns som igår jag saknar dig mer och me smärtan finns i mitt hjärta hela tiden livet är inte så jag ville ha det.
åååå kom tillbaka min fina skatt den jag ville lära allt som jag inte fick. gör så jävla ont i mig de fan inte rättvist att jag och din pappa inte fick ha dig tillbaka....

Vill ju bara hålla dig känna din doft.
Mitt hjärta gör så ont.
De bara glömma tycker folk.
inte kan jag glömma de finaste jag fått inte kan jag glömma hur du dåg ut hur fint du låg i min famn...
Kom tillbaka jag vill inte vara utan dig...

Mammas hjärta skriker efter dig
Mamma skulle kunna göra vad som helst få sig tillbaka

Ååå Vad de inte är rättvist.

/s

Fredag...

publicerat i Allmänt;
Efter en riktig skit dag igår med tårar hela dagen och ångest för att förlora ett barn till fick ja ett akut ultraljud idag. Då allt såg bra ut och plutten växte som den ska. Nästa ultraljud är om fjorton dagar. 

Igår var sista akupunkturen nått som märkts. Lite idag mått illa rätt mycket. 
Men tur man har sina piller så man kan lindra de lite.

Sprutorna börjar gå bra att ta med. Inte lika jobbigt och gör inte lika ont längre.Vi är hus vakt nu denna helgen så njuter av att vara hus ägare typ... 
Ligger just nu i uterummet och njuter av livet hade ärligt talat varit rätt gött att ha ett hus speciellt när vibara bor i en 2a och jag vill ha ett pysel rum... Och så man kan tvättanärman vill och få plats med folk om man bjuder hem folk. Vi har även kollat in ny säng som jag börjar känna är ett behov för min rygg och efter 2år i en 1,20 säng är de med lite trångt. Men de svårt de där att hitta en säng. Som båda gillar. Men de ska nog gå detta med att hitta en säng.

Annars denna helg ska jag försöka njuta av min graviditet och inte oroa mig hela tiden... 

Men de är svårt ska jag säga mycket svårt.
/ S 

Trötta mig.

publicerat i Allmänt;
De så jävla lätt för människor att säga på de igen, de va inte menat denna gången, tänk inte på de. Du glömmer de snart.

Då ska jag redo göra en sak för er alla.
Jag lik som alla som får ett levande barn, har kännt de sparka fått gå igenom en förlossning, hållt mitt barn haft de sovit hos mig första natten. Du glömmer aldrig du väntade ett barn i 28 veckor och 4 dagar. Jag kan fortfarande tänka de är en dröm att de inte är sant att Tea inte finns här.
Jag tänker inte klaga, men må illa är jobbigt att kräkas tar på all energi, gå runt med en klump i magen av att säga ditt barn är dött är något sjukt jobbigt.
Jag är nu gravid i v 11, och oron att uppleva samma sak med detta barn som med Tea finns där hela tiden.
De är inte på de igen de mycket faser och tankar man måste gå igenom igen.
Undersökningar som ska göras, jag tänker varje dag på min flicka varje dag ligger de som ett tryck att förlora ett barn till. Men vem förstår ens oro att de jobbigt. Vågar man säga något Nä.

/s

svimmar. ..

publicerat i Allmänt;
Inte kul när man svimmar inte kan st
å på sina ben så man kan göra sig lite mat. De känns hopplöst idag. får bli sängen idag med. De tur man har sin ipad och ljudbok som kan få dagen att gå. Orkar kanppt gå på toa ska nog be om dropp imorgon. för få lite energi. Lika bra ./ S

Måndag och en känsla som svår att beskriva...

publicerat i Allmänt;
Att må illa tar på krafterna skulle vilja ha ork mer en att bara gå och handla och sedan vara slut igen... Denna gången uppskattar jag allt med att må dåligt i denna graviditet har bestämt mig för inte klaga utan uppskatta allt som har med den att göra. Men de tar på krafterna verkligen. Samtidigt ligger oron i hjärtat för gå på alla undersökningar för att få samma besked som när man vänta Tea. Att ditt barn är dött. Även om jag ser detta som något helt nytt och inte vill gämföra dessa med varandra. 

Något som förändrat mig är att jag fixar inte se barn sjuka de får mig gråta eller veta folk få vara med om samma smärta som vi att mista ett barn. De gör ont i mig att veta finns fler som måste känna samma sak få samma sorg förlust saknat får mig att rysa....

/S

Torsdag och helt slut....

publicerat i Allmänt;
Morgonen började med akupunktur som varje morgon gör just nu på sjukhuset. Min mamma och lilla syster kom upp från Helsingborg och umgicks med mig så ingen vila här idag men får ta igen de imorgon. De hade med sig min bästa vän en fyrbent sak vid namn av Picasso han var den ända jag ville träffa när vi fick veta Tea var död och även då kom denna underbara hund till mig. Haft två bra dagar nu sen vi ändrade formen på min akupunktur i stället för 4 nålar får jag 9 och jag mår bättre av dem. Imorgon blir de mer hund besök fast då ska jag vara hundvakt åt en bussig liten valp. Hoppas han gillar vila för de mitt mål med dagen imorgon. /S